Popularna frizura Rachel iz ‘Prijatelja’ vratila se u modu

Piše: Redakcija

Ako biste otputovali u prošlost u devedesete i pitali bilo koju ženu o najpoznatijoj frizuri tog vremena, “Rachel” bi definitivno bila zajednički imenitelj.

Na vrhuncu popularnosti emisije, saloni širom svijeta bili su preplavljeni zahtjevima za frizuru Jennifer Aniston u TV emisiji Prijatelji.

Sada kada su se ljepota i modni trendovi devedesetih vratili, izgleda da stvari idu u istom smjeru. Dokaz za to: Pretrage za “frizurom Rachel” porasle su za nevjerovatnih 174 posto od kada je serija počela ponovo da se emituje.

Čak su i slavne osobe poput Belle Hadid, Mariah Carey i i Selene Gomez,Hailey Bieber nosile čuvenu frizuru “Rachel”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


Zahtjevna za održavanje

Nije teško shvatiti zašto je frizura tako popularna – dovoljno je duga da nije previše rizična, a možete dobiti i sav čupavu volumen bez šišanja kose. Ali ljubitelji frizure brzo otkrivaju da stil nije baš lako održavati.

Čak je i sama Aniston rekla da je “Rachel zahtjevala veliko održavanje … Proklinjala bih Krisa svaki put kad sam morala da se isfeniram. Trebale su tri četke-bilo je to kao da operišem!” rekla je.

Izvor:magazin.rs

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti