Tajna blistave i sjajne kože Salme Hayek koja će vas sigurno oduševiti

Piše: Redakcija

Salma Hayek jedna je od poznatih ljepotica koja se ne ustručava pokazati potpuni prirodni izgled. Seflije bez šminke ne objavljuje vrlo često na društvenim mrežama, no kada to učini njen besprijekoran i blistav ten redovito izazove oduševljenje obožavatelja.

Salma Hayek nadaleko je poznata po svojim oblinama, a glumica se može pohvaliti i besprijekornim tenom. Lijepom, zdravom i sjajnom kožom lica bez šminke ponekad se pohvali na društvenim mrežama.

Slavna glumica njeguje posve prirodan izgled, a uz prekrasno njegovano lice bez šminke 54-godišnja Salma je pokazala i prirodnu boju kose sa sijedim vlasima. Uz fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu je stavila i opis: ‘Bijele vlasi mudrosti.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


Njena prirodna ljepota nikome nije promaknula, a na iznenađenje mnogih iza Salminog izgleda ne krije se cijeli arsenal proizvoda i tretmana – njena beauty rutina poprilično je jednostavna i primjenjiva.

‘Nikada ne čistim lice ujutro. Baka me naučila da koža tokom noći nadoknađuje sve stvari koje je izgubila tokom dana. Osim toga, ako navečer dobro očistim lice, zašto bi bilo prljavo kada se probudim?’ rekla je Salma jednom prilikom za strane medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


Umjesto toga Salma ujutro lice lagano pošprica ružinom vodicom koja je pravi serum protiv starenja. Antioksidansi koji se nalaze u njoj poboljšavaju zdravlje kože, ali mogu i spriječiti upalu, navode stručnjaci. Nakon toga Salma na kožu nanosi koktel seruma i ulja kako bi koži osigurala potrebnu količinu vlage potrebne za svaki dan. Šminku Salma uklanja kokosovim uljem, a piling primjenjuje samo povremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


‘Vrlo čest tretman pilinga može učiniti da koža izgleda kratkoročno dobro, ali ne i dugoročno,’ rekla je Salma za New York Times.

Osim toga, Salma se nikad nije podvrgnula ni jednom beauty zahvatu ni tretmanu. ‘Još uvijek nisam radila botoks, stavljala filere ni kemijske pilinge. Ništa. Ponekad mislim da bih možda trebala učiniti nešto, ali ne znam što. Po potrebi se šminkam, no ne za prilike kao što je na primjer odlazak s djetetom u školu,’ rekla je Salma.

Izvor:tportal.hr

(Dž.S.)

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti