Glamur i zvijezde na otvaranju Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji

Piše: Redakcija

Sedamdesetosmi Međunarodni filmski festival u Veneciji, otvoren je sinoć sa najnovijim ostvarenjem Pedra Almodovara koji se takmiči za glavnu nagradu Zlatnog lava zajedno sa istaknutim kolegama kao što su Jane Campion i Paolo Sorrentini.

Jedan od posebno interesantnih segmenata festivala jeste i defile slavnih ličnosti na crvenom tepihu. Poznate zvijezde su se opredijelile za elegantne i raskošne kreacije, a dominirale su intenzivne boje i svjetlucavi materijali.

Obučena u crno-bijelu haljinu francuskog brenda Chanel, glumica Penelope Cruzpovela je povratak filmskih zvijezda na crveni tepih Venecijanskog filmskog festivala.

Italijanska manekenka Bianca Balti ponijela je žutu asimetričnu haljinu i u potunosti je dominirala crvenim tepihom zahvaljujući brendu Dolce&Gabbana.

Helen Mirren se opredijelila za haljinu klasičnog kroja, ali veoma upadljivu zahvaljujući svjetlucavom materijalu. Haljinu potisuju Dolce&Gabbana.

Manekenka Adriana Lima opredijelila se za svjetlucavu, crvenu haljinu brenda Etro, koja je maksimalno isktakla njen raskošni dekolte.

Model Sara Sampaio, briljirala je u elegantnoj crnoj haljini Giorgio Armani.

Farhana Bodi unela je malo modne “drame”, ponijevši zahtjevnu Aden kreaciju u jarko zelenoj boji.

Izvor: Super zena.b92

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti