Adriana Lima na filmskom festivalu u Veneciji impresivnom haljinom još jednom pokazala istančan ukus

Piše: I.J.

Manekenka je oduševila modne kritičare svojim ovogodišnjim izborima, a mnogi smatraju da je dobar primjer jer publiku navodi da pogledaju izvanredna filmska ostvarenja koja doprinose kulturi i umjetnosti.

Čuvena manekenka i muza mnogobrojnih svjetskih dizajnera, Adrijana Lima prošetala je crvenim tepihom na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, na koji je stigla kako bi premijerno pogledala nesvakidašnje filmsko ostvarenje “Dina”, reditelja Denija Vilneva.

Za ovu prestižnu manifestaciju odabrala je zavodljivu bež haljinu koja je bila protkana suptilnim detaljima i resicama koje su dodatno naglasile Limine obline.

Kroj koji je otkrivao leđa dodatno je zaintrigirao fotoreportere koji su željeli da uhvate manekenku u što izazovnijoj pozi.

Prisutni su bili očarani njenim izgledom, a mogli su se pročitati i komentari na Twitteru da je ova kreacija bolji i sofisticiraniji izbor od crvene tolaete sa šljokicama koju je ponijela prethodne večeri.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti