Bomber jakne vraćaju se u velikom stilu na modnu scenu

Piše: Redakcija

Bomber jakne ove jeseni vraćaju se u velikom stilu na modnu scenu.

Predimenzionirani blejzeri u duhu 80-ih, a u novije vrijeme i takozvane jakne shacket učinili su dobre stare bomber jakne posljednjih sezona malo manje zastupljenim komadom na modnoj sceni.

Ipak, ako je suditi po ponudi na policama trgovina i stajlinzima modnih influencerica na Instagramu, bomber jakne u mjesecima pred nama ponovno ćemo posvuda viđati.

Ova vrsta jakne, stvorena davne 1926. godine za zaštitu pilota od niskih temperatura, postala je punopravnom članicom ulične mode, a njezina maslinastozelena verzija neprolaznim klasikom u ormaru.

Nalik popularnim jaknama shacket, a koje predstavljaju hibrid košulje i jakne, bomber jakne iznimno su svestrane i udobne te samim time predstavljaju idealan casual odabir u prelasku iz toplih u hladnije mjesece u godini.

Brojni brendovi ove sezone potrudili su se da ne manjka zanimljivih verzija bomber jakni na policama, a uz klasične maslinastozelene verzije, ističu se inačice od umjetne kože te proštepanih materijala koje nerijetko krasi efektan uzorak.

Izvor:tportal.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti