Organizirajte beauty i make-up proizvode

Piše: I.J.

Kažu da je dobra organizacija ključ uspjeha, pa zašto omiljene kozmetičke preparate držati tamo gdje im definitivno nije mjesto. Ukoliko su kreme, serumi i ruževi zauzeli tron u kuhinji ili radnoj sobi, odvojite vrijeme i sortirajte proizvode, a ovaj način će doprinijeti efektivnijoj jutarnjoj i večernjoj rutini

 

ORGANIZIRAJTE LADICE

Organizatori ladica će pomoći pri grupiranju različitih vrsta proizvoda, a najbitnije je što štede prostor. Osim toga, postoje različiti modeli koji se mogu nadograditi tako da vaš omiljeni kutak može rasti kako raste i kolekcija stvarčica.

 

PROVIDNI ORGANIZATORI

Ovakva vrsta organizatora izuzetno je praktična jer vidite svoje kozmetičke proizvode te je veća vjerovatnoća da ćete ih koristiti. Također, različite veličine i oblici organizatora pružaju priliku da razvrstate manje boce i kreme.

 

DRŽAČ MAKE-UP ČETKICA JE MUST HAVE

Četkice za svakodnevni make-up trebaju biti uvijek pri ruci, no bitno je čuvati ih na čistom i sigurnom mjestu. Stoga se savjetuje da ih sve držite na jednom mjestu, kako se ne bi izgubile, a za to su idealne čaše ili teglice s više odjeljaka, kako biste mogli razvrstati četkice za oči, usne i lice.

 

SJENE PREMA TONOVIMA, RUŽEVE PREMA NIJANSI

U danima koji zahtijevaju poseban izgled, može biti teško pregledati vaše desetke paleta sjena ili pretraživati onu posebnu nijansu ruža koju ste nekada davno koristili. Cijenit ćete da vaše palete sjena i ruževa budu grupirane po toplim, hladnim i neutralnim tonovima kada znate tačno šta pokušavate kreirati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti