Zavirite u dom Nataše Bekvalac

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac poznata je kao velika ljubiteljica životinja i ima dva psa, a nedavno je spasila i udomila još jednog psića.

Kao što svaki vlasnik pasa zna, sa njima nije uvijek lako izaći na kraj a naročito nije lako očuvati red u kući. Nataša se redovno šali na svoj račun, pa je tako i sada podijelila par snimaka svojih ljubimaca na Instagramu, ali i komentara o tome koliko joj “zagorčavaju” život.

Nemam tepihe, nemam zavjese, nemam trpezariju, pojedena je… I garnitura je pojedena, živim kao čergarka… To je sve što imam da kažem u vezi svog života, napisala je u videu na društvenoj mreži.

Međutim, za pse je osiguran vrlo udoban smeštaj pa je i najnovije ljubimče dobilo svoje jastuče. Jedino što još ne umije sasvim da se snalazi, što Nataša opet pripisuje sebi jer ga tek vaspitava. Zato je uz nježne pokušaje da psa pošalje “na mjesto” dopisala, samo ironično:”Ja sam autoritet.

Najveće iznenađenje goste dočekuje na samim ulaznim vratima, jer je pjevačica izbjegla da na njima napiše prezime.

Bilo mi je baš bez veze da pišem četiri različita prezimena, pa sam stavila ovako, otkriva Nataša a na ulaznim vratima piše samo jedna reč – ljubav!”

Izvor:lepaisrecna

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti