Iznenadili su mnoge: Harry i Meghan u prvoj zajedničkoj naslovnici od kada su zajedno

Piše: Redakcija

Meghan Markle i princ Harry nalaze se na listi 100 najutjecajnijih ljudi 2021. godine prema magazinu Time. Objavljena je i naslovnica magazina na kojoj se nalaze vojvoda i vojvotinja od Sussexa.

Harry i Meghan zajedno su pozirali za naslovnicu za najnovije izdanje časopisa Time. Na naslovnoj strani, koju je snimila fotografkinja Pari Duković, Meghan pozira s Harryjem koji stoji malo iza nje, s rukom na njenom ramenu, u njihovom domu u Montecitu u Kaliforniji. Vojvotkinja nosi bijelu košulju na kopčanje i hlače u istoj boji , dok vojvoda nosi crnu majicu dugih rukava i pantalone iste boje .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TIME (@time)


U unutrašnjosti broja par se pojavljuje na dodatnim fotografijama, na kojima Meghan nosi tamnozelenu majicu i crne hlače, a Harry je odjeven u tamnozeleno odijelo bez kravate.

Meghan i Harry, koji su 2018. godine dobili i Timeovu najutjecajniju titulu ljudi, ove su godine hvaljeni zbog svog humanitarnog rada, naime sa svojom Fondacijom Archewell. Pokrenuli su neprofitnu organizaciju u Kaliforniji 2020. godine nakon njihovog kontroverznog kraljevskog izlaska iz britanske monarhije.

Archewell, čije je ime inspirisao njihov sada dvogodišnji sin Archie Harrison, radio je sa dobrotvornom grupom World Central Kitchen na izgradnji četiri centra za pomoć zajednici.

“U svijetu u kojem svi imaju mišljenje o ljudima koje ne poznaju, vojvoda i vojvotkinja imaju suosjećanja prema ljudima koje ne poznaju”, napisao je u Timeu osnivač i glavni kuhar World Central Kitchen -a. “Oni ne samo da misle. Oni trče ka borbi.

Izvor:eonline.com

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti