Aleksandra priznala koji joj je najveći problem u braku sa Filipom

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović otkriva da supruga koji je uvijek tačan naljuti njeno često kašnjenje, ali da ne voli da se raspravlja, pa i na njene napade odgovara tišinom.

– Najveći problem koji se dešava u braku mene i Filipa je onaj kada ja kasnim, a treba da krenemo negdje. Filip je u svemu veoma precizan i tačan, te ne voli kada treba da me čeka. To su neke stvari koje njega užasno nerviraju. A ja kao svaka djevojka ne mogu da stignem da sve završim na vrijeme. Inače nemamo taj momenat da se svađamo, ako i dođe do toga to je rijetkost. Nekako se uvijek trudimo da svako svoje mišljenje i stav iznese kroz razgovor, te onda pronađemo zajedničko rješenje koje odgovara objema strana – priča mlada muzička zvijezda i dodaje:

– Filip nije osoba koja voli da se raspravlja, nekako sam to više ja. Uglavnom u našem domu to izgleda tako što on šuti, ja se svađam sama sa sobom, a kada prestane moj monolog, on priđe, poljubi me i kaže: “Bespotrebno je da se nerviraš, znaš da ćemo sve riješiti” – poručuje Aleksandra. Njihov sin Aleksandar ima dvije godine, te se sada već jasno može vidjeti šta je naslijedio od mame, a šta od tate:

– Fizički je isti tata, preslikan je Filip kada je bio mali. Po karakteru je na mamu, kako on hoće, drugačije ne može. Vjerujte da svi članovi familije dijele isto mišljnje. U jednom trenutku sam pokušala da budem stroga, ali to je kratko trajalo. Slušao me je, ali sam shvatila da se više vezuje za tatu, jer kada mama kaže nešto malo glasnije, Aleksandar ode kod tate koji mu sve dopušta. Onda sam rekla, Filipe hajde sada ti malo budi strog i viči, pošto stalno traži tatu kada mama viče, ljuti se na mene. Na kraju smo se dogovorili da oboje moramo da budemo strogi, jer se opustio malo, kao svako dijete. Nema tu velike razlike – kroz smijeh priča vlasnica velikog broja hitova. Sa druge strane, sve zanima kada će doći drugi nasljednik:

– Nemamo u planu, iskreno voljela bih da to bude što prije. Ne želim da pravim velike pauze između dva djeteta. Sa druge strane nedostajao mi je posao poslje čitave pandemije koja se izdešavala i trudila sam se da se posvetim pjesmama za album koji spremam. Nadam se da će sljedeće godine izaći, samo da snimim sve spotove. Fali mi nekoliko pjesama, te vjerujem da će sve biti gotovo do proljeća – kaže Aleksandra.

Nikada nismo imali probleme sa Brenom i Bobom

Dešavalo se da u gradskim krugovima kruže glasnine da Lepa Brena i Boba Živojinović sa Filipom i Aleksandrom nisu u najboljim odnosima, međutim, istina je potpuno drugačija:

– Nikada mi nismo imali problem, jer realno nema razloga da mi sa Brenom i Bobom imamo bilo koju vrstu problema. Svi smo zreli ljudi, znamo šta želimo, a šta ne. Mi idemo kod njih, oni dolaze kod nas, a sada za vrijeme ljeta je to malo drugačije jer njih dvoje putuju, te u Beograd dođu na nekoliko dana. Aleksandar voli da ide kod njih kući, oboje popuštaju i razmazili su ga. I Filipovi i moji. Svi dopuštaju sve, a onda kada dođe kod nas, bude problem – Aleksandra Prijović.

Izvor: Blic.rs

(L. M:)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti