Septembar miriše na ženstvenost

Piše: I.J.

Jesen stiže na velika vrata, a većina beauty ljubiteljica već je svoju rutinu prebacila u jesensko raspoloženje i kozmetičke proizvode prilagodila nadolazećim hladnim danima

 

Jedan od proizvoda koji se najčešće mijenja s promjenom godišnjeg doba su parfemi. Toplija godišnja doba su za laganije mirise, one slatke, razdragane cvjetne, citrusne i puderaste tonove, dok su za hladnije, jesen i zimu, parfemi s više težine i dubine.

 

Amber

Čini se da gotovo svaki drugi parfem u sebi ima ovaj divni sastojak. Ova nota ima kvalitete nalik na med i sirup, ali je njegova slatkoća umirena bogatim, zemljanim dodirom mošusa koji očarava čula.

 

Biber

Dodavanjem bibera u parfem, oslobodit ćete pikantnu energiju koja daje energiju. Nota bibera je elegantna i čista te zapovijeda pažnju.

 

Paprat

Ako želite da kupite parfem za svog partnera ili lično volite muževnije nijanse, za ovu jesen su najpopularnije note paprati koje daju klasični i opušteni miris. Rijetki su znalci parfema koji se nisu poigrali s mirisom paprati u stvaranju parfema za muškarce.

 

Bobičasto voće

Sada se malo udaljavamo od mističnosti i zamišljenosti. Sočne note bobičastog voća su za sve one koje vole slatke, ali i teže mirise koji odišu ženstvenošću.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti