Jennifer Lopez u haljini sa tufnicama u naručju Bena Affleca u Veneciji

Piše: Redakcija

Najupečatljiviji događaj o kome se govorilo na proteklom 78. Venecijanskom filmskom festivalu nesumnjivo je bio prvi zvanični nastup Jennifer Lopez i Bena Affleca na crvenom tepihu.

Jedan od najpopularnijih parova 2000-ih, koje su fanovi od milja zvali “Bennifer”, nedavno je obradovao svoje obožavaoce objavivši da su obnovili vezu 18 godina kasnije.

Ovaj šarmantni par, držeći se za ruke i ljubeći, napustio je Veneciju na podjednako spektakularan način, na koji su i stigli. Jennifer je bila obučena u krem haljinu midi dužine sa kratkim rukavima i tufnastim uzorkom – jednostavan, ali vrlo elegantan izbor za dnevne izlaske. Na nogama, zvijezda je imala crne sandale sa tankim kaiševima. U jednoj ruci je držala crnu torbu, a u drugoj ruku voljene osobe.

Otišli su ​​do čamca u kojem su se zagrlili i napustili Veneciju.

Izvor: Ženski magazin

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti