Kada je roditeljima rekla da je u vezi sa 42 godine starijim, pozvali su policiju, a danas su u braku i planiraju i djecu

Piše: Redakcija

Vojna policajka Audrey Cheyenne-Smiley Moon (19) početkom 2020. upoznala je 42 godine starijeg Kevina (61), preko aplikacije za upoznavanje Badoo.

Uprkos velikoj razlici u godinama, nju je u početku privukla njegova biografija, na kojoj je pisalo da je ratni veteran koji je radio za vojnu policiju. Tada su počeli da se dopisuju, a nakon nekoliko mjeseci dogovorili su i upoznavanje. U julu 2020. kada su se sreli, dogodio se prvi poljubac.

“Bila sam uzbuđena i nervozna kada sam ga vidjela”, rekla je Audrey i dodala da on i dalje priča o danu kada ju je prvi put vidio.

“Kevin je napravio prvi korak kada smo se poljubili. Oboje smo saglasni da je to ljubav na prvi pogled.


Njima ne smeta razlika od 42 godine razlike ni činjenica da Kevin iza sebe ima brak koji je trajao 19 godina i dvoje djece, koji su po godinama bliži njoj.

Ipak, oni su u početku skrivali svoju vezu od njenih roditelja, a Audrey im je augustu rekla istinu.

Kada im je sve otkrila, putem poruke, pozvali su policiju, a taj događaj je za djevojku bio potresan, priča za The Sun.

Nakon što je pokušavala da ih uvjeri u iskrenu ljubav koju gaji prema Kevinu, roditelji su odlučili da ih podrže i prihvatili su njenog partnera u svoj dom.

Audrey i Kevin su sudbonosno “da” izgovorili prije mjesec dana u Nevadi i planiraju da rade na potomstvu.

“Želimo da imamo bebu i živimo sretno, volimo se”, rekla je Audrey.

Izvor:still.rs

(Dž.S.)

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti