Nicole Kidman najavljuje dvije boje i tri modna trenda za ovu jesen

Piše: Redakcija

Glumica Nicole Kidman objavila je na Instagramu modne fotografije koje je uradila za  Marie Claire  i”Bazaar”. Na posljednjoj fotorgafiji Nicole leži na ćilimu u providnoj zlatnoj haljini.

Obučena je u zlatnu haljinu sa dubokim izrezom. Haljina je od tila i suknja je skroz providna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Haljine od tila i kožni kaiševi

– Hvala na prilici da se nađem na naslovnoj strani američkog “Bazaara” – napisala je Nicole u potpisu fotografija na Instagramu.

Kaputi i crvene rukavice

Na jednoj fotki je u zlatnoj haljini sa šljokicama, također, sa tilom. Na drugoj slici Nicole nosi crveno-crnu haljinu sa dubokim dekolteom i kožnim kaišem. Nikol je fotorgafisana i sa crnim kaputom i crvenim kožnim rukavicama.

Crno bijela kombinacija

Tokom prethodnog snimanja za Marie Claire Nikcole Kidman je nosila mini crnu haljinu sa dugačkim “puf” šlepom pozadi. Uz haljinu je nosila i rukavice, kao i visoke crne samostojeće čarape.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)


Na naslovnici je bila obučena u crni šorc i bijeli korset.

Izvor:magazin.novosti.rs

(Dž.S.)

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti