Ljepša nego ikad: Izdanje Eve Longorije kojem je nemoguće pronaći manu

Piše: Redakcija

Čitava plejada filmskih, televizijskih i muzičkih zvijezda okupila se na gala svečanosti povodom otvorenja muzeja Academy Museum of Motion Pictures posvećenom historiji, nauci i kulturnom utjecaju filmske industrije. To je prvi muzej te vrste u SAD-u, a izgradila ga je Akademija filmskih umjetnosti i nauka.

Među uzvanicima na svečanosti održanoj u Los Angelesu bila je i Eva Longoria, koja se na crvenom, odnosno zelenom tepihu pojavila u vrlo zanosnom izdanju kojim je očarala mnoge. Glumica je blistala u kreaciji s potpisom brazilskog dizajnera Vitora Zerbinatoa uz koju je nosila viseće naušnice dizajnera luksuznog nakita Davida Webba.

Baršunasta haljina vrhunskog je dizajna s dubokim dekolteom i sirena kroja koji 46-godišnjoj zvijezdi pristaje besprijekorno. Uz senzualno rezani dekolte tu su i vrlo tanke naramenice te satenska vrpca oko struka koja dodatno ističe figuru pješčanog sata. Haljina sa stražnje strane ima patentni zatvarač u zlatnoj boji. Mnogi su se složili da je Eva Longoria vladala “crvenim” tepihom na otvorenju Akademijina muzeja u Los Angelesu, udijelivši joj brojne komplimente.

Izvor: Zadovoljna.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti