Čisti luksuz! Kate oduševila na premijeri filma

Piše: Redakcija

Dugoočekivanu premijeru filma “No Time to Die” (Nije vrijeme za umiranje) nije propustila ni kraljevska porodica.  Na premijeru su stigli princ William i Kate Middleton.

Vojvotkinja Kate je oduševila u zlatnoj haljini koja je svojevrsni nagovještaj novogodišnjih praznika, koji i nisu baš tako daleko, a William joj je uspješno parirao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HELLO! Magazine (@hellomag)

Nakon objave fotografija ovog para nizali su se pozitivni komentari, a mnogi su primijetili kako Kate blista, te su joj udijelili komplimente da izgleda fenomenalno, kao i uvijek.

Podsjećamo, premijera ovog filma je odgađana su nekoliko puta zbog pandemije Corona virusa, a obožavatelji napokon mogu uživati u novim Bondovim avanturama i zapletima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti