Genetika ili estetski zahvati? Emina Jahović važi za pravu ljepoticu, a ovako je izgledala na početku karijere

Piše: Redakcija

Čuvena pjevačica i kantautorka Emina Jahović, na javnoj sceni se pojavila početkom 2000-ih godina i od tada je doživjela vrtoglav uspjeh, kako u  regionu, tako i u Turskoj, gdje je stekla ogromnu popularnost udajom za njihovog poznatog pop pjevača Mustafu Sandala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

Često je porede sa Penelope Cruz, a kako je izgledala na početku karijere i kako joj se izgled mijenjao, možete da uporedite na osnovu fotografija i snimaka sa početka karijere.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @foto.nostalgija

Jedan od najboljih primjera je spot za pjesmu “Tačka” iz 2002. godine, a video za pjesmu možete pogledati ispod.

Eminu su mnogi optuživali da za ljepotu može da zahvali isključivo spretnim rukama hirurga. Pjevačica nikad nije krila da je operisala nos, iz zdravstvenih razloga, ali kako je izjavila, sve ostalo je prirodno i time stavila tačku na ovu priču.

– Kada smo već kod operacija, došlo je vrijeme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvijek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini – napisala je Emina prije nekoliko godina na Twitteru.

Izvor: Novosti.rs

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti