Motivi listova i cvijeća preselili su se na odjeću

Piše: A.K.

Ko kaže da je cvijeće rezervirano samo za proljeće? Print flore i faune, ali i svega zelenog što podsjeća na prirodu, može se uklopiti i u jesen.

Lepršava cvjetna haljina u paru s gležnjačama ili čizmama, ako je hladnije, i kožnom jaknom predstavlja neizostavan outfit koji je svojevrsni uvod u jesen.

Takva haljina unosi vedrinu u tmurne jesenje dane, pa je tako ovaj print pronašao svoje mjesto pod jesenskim suncem, a ljubiteljice mode su ga objeručke prihvatile, jer nisu morale kupovati nove stvari za novu sezonu, nego samo usavršiti slojevito oblačenje za pun pogodak.

Sezonama unazad, bijela boja nije rezervirana samo za toplija godišnja doba, pa se ne trebate ustručavati da nosite bijele komade na temperaturnim minusima.

Pastelne boje te cvjetići i lišće idu ruku pod ruku, pa jesen, osim u klasičnim tamnim tonovima, obojite i u ove nijanse.

Za dame koje vole sofisticirane detalje predlažemo broševe u obliku leptira ili nekih drugih insekata koji, u ovom slučaju, nisu nešto od čega se ježimo. Odlično će izgledati u all black izdanjima, ili kao detalj umjesto nakita.

Osim klasičnih cvjetova, aktuelni su i motivi prašume, palmi, lišća, što će dobro doći onima koji nisu pristalice više boja odjednom, a zelena je totalno chic.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti