Jennifer Lopez je bila i ostala kraljica stila

Piše: A.K.

Njen stil je odvažan i nesputan, zbog čega je s razlogom prozvana ikonom stila. Ona je sve – pjevačica, glumica, plesačica, producentica… Osim toga, ponijela je i laskavu titulu ikone stila 2019. godine, koju joj je dodijelilo Vijeće modnih dizajnera Amerike (CFDA).

Jennifer Lopez je tokom svoje dugogodišnje karijere imala brojne nezaboravne modne trenutke.

Najnezaboravnija je svakako dodjela nagrada Grammy davne 2000. godine, kada se na crvenom tepihu pojavila u sada već legendarnoj “Versace” haljini s dekolteom do ispod pupka.

Briljirala je i na promociji druge sezone televizijskog showa “World of Dance” u haljini iz kolekcije ruskog brenda “Ester Abner”. Riječ je o mini bijeloj haljini A kroja koja vizuelno smanjuje struk i povećava bokove. Neobičnu haljinu, u obliku školjke, sparila je s platformama “Jimmyja Chooa”.

Kreacija koju je nosila na modnom spektaklu u Veneciji, reviji “Dolce&Gabbana”, zasjenila je i čuvenu “Versace” haljinu. Pantalone s jakim floralnim printom i top boje šampanjca optočen kamenčićima upotpunila je pelerina plavozelene boje s detaljima od cvijeća.

Kombinacije u bež, smeđoj ili bijeloj boji laskaju njenim oblinama, te ih često nosi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti