Michelle i Barack Obama proslavili 29. godišnjicu braka genijalnom fotografijom

Piše: Redakcija

Iako im u braku nije uvijek sve išlo glatko, bivši predsjednik i bivša prva dama SAD-a uspjeli su nadvladati sve izazove i biti primjer ljudi u zdravom odnosu, prvenstveno svojoj djeci, a onda i ostalima.

Bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle preko vikenda su proslavili 29. godišnjicu braka, a tom prilikom su obradovali fanove simpatičnom fotografijom “prije i poslije”.

Supružnici su oboje podijelili isti kolaž fotografija na kojima poziraju u različitim vremenskim razdobljima – na početku veze i sada, što je njihove obožavatelje jako raznježilo.

“Kako je počelo vs. kako ide. Sretna godišnjica Barack, volim te!”, napisala je Michelle ispod fotografije. Ni njen suprug joj nije ostao dužan, napisavši na svom profilu:

“Sretna godišnjica, Miche! U posljednjih 29 godina volio sam gledati kako te svijet upoznaje ne samo kao kćer Južne strane, već i kao majku, advokaticu, izvršnu direktoricu, autoricu, prvu damu i svoju najbolju prijateljicu. Ne mogu zamisliti život bez tebe”, emotivno je kazao Barack.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti