Kate Middleton u haljini od 35 KM: Pepito uzorak nikad ne izlazi iz mode

Piše: Redakcija

Kate Middleton je ponovo pokazala koliko voli odjeću koja se može kupiti u običnoj prodavnici, po vrlo niskoj cijeni. Nije ni čudo što je svaka žena bar nekad poželjela da ima istu haljinu kao ona.

Za posjetu Univerzitetu u Londonu, ona je odabrala haljinu i kod nas vrlo popularnog španskog brenda, čija cijena, konvertovana u našu valutu, nije viša od 35 KM. Ova haljina u “pepito” uzorku je zaista odlična za poslovne prilike, jer je istovremeno i elegantna i udobna.

Vojvotkinja kroz ovu kombinaciju diskretno pokazuje da i te kako prati trendove. Mašna je, također, neupadljiva i vezana nešto niže ispod vrata. Malo šire manžetne su usklađene sa presvučenim kaišem, a donji dio haljine je sav u širim faltama.

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti