Sedmični horoskop: Kome se smiješe nove poslovne prilike

Piše: Redakcija

 

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

 

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Raspoloženi ste za ljubav, upoznavanje novih ljudi. Sve je veće zadovoljstvo u vašoj emotivnoj vezi. Ako ste slobodni, postoji mogućnost  za veliku ljubav.

Posao: Veoma povoljan period za promjenu radnog mjesta ili dobijanje novog posla. Većinu tegoba, nejasnoća i problema uspješno ćete završiti do kraja sedmice.

Zdravlje: Treba vam predah, želite se odmoriti.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Nalazite se na ljubavnoj prekretnici. Bit ćete presretni ako spoznate da se vi i partner volite kao prvog dana. U suprotnom, ne očajavajte, učinite pravu stvar.

Posao: Imate mnogo obaveza. Možda su rokovi kratki, vremena malo, a posla mnogo. Nije isključeno da donesete odluku, koja mijenja vašu poslovnu sudbinu.

Zdravlje: Samo se opustite, sve je dobro.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Ljubav ne plamti punim žarom. Možda je problem u vama ili vašoj neodlučnosti. Draži vam je flert od partnerovih romantičnih iznenađenja. Pitanje je kuda to void.

Posao: Postoji mogućnost za posao za koji ćete biti odlično nagrađeni. Odgovaraju vam aktivnosti koje traže komunikativnost ili posjedovanje specifičnih znanja.

Zdravlje: Budite sebi na prvom mjestu!

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Nemate problema vi, nego voljena osoba. Naime, postoji nemir, suprotstavljanje svemu što kažete ili učinite. Vaš senzibilitet prepoznaje uzrok takvom ponašanju.

Posao: Sve vam je jasnije pravo značenje izreke: novca nikada dosta. Imate mnogo obaveza, ali dajete sve od sebe u potrazi za što kvalitetnijim rješenjem.

Zdravlje: Super, energija je u stalnom porastu.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Sve je prepuno strasti, poput vulkana iz kojeg se, svakog trenutka, očekuje erupcija. Želite uljepšati život sebi i voljenoj osobi. Ako ste sami, dolazi nova ljubav.

Posao: Ideja vam ne manjka, ali uvjeta za njihovu realizaciju da. Ne preporučuje se da bilo šta radite nasilu, ne odlučujte naglo. Konkurenciju možete poraziti mudrošću.

Zdravlje: Vježbajte, izađite, uživajte.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Kao da ne želite pričati o osjećanjima, ljubomorno skrivate svoju ljubav. Želite što više biti s osobom koju volite. U svakom slučaju, na pragu ste emotivne renesanse.

Posao: Postoji izvjesna nesigurnost, strah od odgovornosti, izlaska u javnost ili prezentacije svojih ideja pretpostavljenima ili kolegama. Nema potrebe, vladate materijom.

Zdravlje: Ne trošite energiju na nebitno.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Osjećate se sputano i zbunjeno. Ne znate da li je to što osjećate ljubav, strast ili samo prijateljstvo. Otvorite srce novim iskustvima, doći ćete do pravih odgovora.

Posao: Pred vama je zanimljiv period, uz bitne promjene. Pokušajte se koncentrirati na sadašnjost, dovršite poslove i napravite mjesta za nešto novo, nešto što dugo želite.

Zdravlje: Izvrsno, nema razloga za brigu.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Romantični ste, ali donosite prave odluke. Sve bolje i lakše se snalazite u vrtlozima ljubavnih nemira. Najveća vam je želja da usrećite osobu koju volite.

Posao: Imate više uspjeha nego u prethodnom periodu. Na vama je da konstruktivno iskoristite novu energiju. Vaše sposobnosti pretvaraju se u nešto još zanimljivije.

Zdravlje: Što više ugađajte sami sebi.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Nastavlja se period flertovanja. Poput magneta ste za mnoge osobe, ali niste zaljubljivi. Čini se da još niste preboljeli staru ljubav ili da beskrajno volite sadašnjeg partnera.

Posao: Ovo je vaše vrijeme na poslovnom planu. Krećete punom parom naprijed, povlačite sjajne poteze. Nije isključeno ni da pronađete mnogo bolje plaćen posao.

Zdravlje: Stvorite nove navike, živite zdravije.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Vaš ljubavni život može biti gotovo idiličan. Uvjet je da se ne opterećujete nerealnim strahom ili sumnjom u vjernost voljene osobe. Skloni ste i pretjerivanju.

Posao: Potaknuti ste na akciju, hrabro i s entuzijazmom se borite za svoj poslovni status. Slijede bolji uvjeti rada, ali na svoju stranu pridobijate i važne ljude.

Zdravlje: Naporna, ali i lijepa sedmica.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Moguć je nesporazum s osobom koju volite, ali sve lako rješavate. Nastavljate da se ponašate kao da ništa nije bilo. Ako ste sami, kao da vam nije do novih poznanstava?!

Posao: Poslovna zbivanja pomalo izmiču vašoj kontroli. Na određen način, ovisite o drugima ili se uzrujavate zbog svog statusa. Ne brinite, ne morate se ničega odreći…

Zdravlje: Omogućite sebi opuštajuće trenutke.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Nude se prilike za novu ljubav i važne promjene. Ako ste u stabilnoj vezi, posvetit ćete se još više voljenoj osobi, njegovanju i učvršćenju postojećih relacija.

Posao: Napredak na ovom planu priskrbit će vam veću zaradu. Premda se ne trebate odricati užitaka, izbjegavajte pretjeranu rastrošnost i prevelike finansijske zalogaje.

Zdravlje: Zadovoljni ste, neopterećeni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti