Vrijeme je za Vage: Zavedite zavodnika

Piše: Redakcija

Monica Bellucci, italijanska filmska glumica i model, 30. septembra proslavlja svoj 57. rođendan.

 

Muškarca rođenog u znaku Vaga ne možete pridobiti jednom i zauvijek. Potrebno ga je neprestano i iznova osvajati, jer on bez ljubavnih igara i flerta, jednostavno, ne može. Kako biste postali “predmet” njegovih želja, trebate biti poput dijamanta:  hladni, oštri, nepokolebljivi, jedinstveni, lijepi i glamurozni. Voli harmoniju i jednakost. To je čovjek istančanog ukusa, izuzetno je pristojan i uvijek dotjeran. Jednom riječju – poseban.

Ljepota mu je veoma važna. Nije riječ samo o spoljašnjoj, bitno mu je da partnerica zrači i unutrašnjom ljepotom. Muška Vaga izuzetno je interesantna kombinacija osjećajnosti i inteligencije. Njegova racionalna, nikada ne nadvlada njegovu emotivnu stranu, i obrnuto. Romantičan je, ali njegova zamisao romantike je prilično drugačija od drugih, veoma prefinjena, lagana i po prirodi senzualna.

Želite li ga zavesti, morate biti u svom najboljem izdanju. Nemojte štedjeti na sebi, istaknite svoje tjelesne atribute. Uvijek budite uredni, lijepi i dotjerani. Nemojte se, ali nikada, zapustiti. Ne počinjite svađu bez razloga i ne zahtijevajte od njega da bude prodorniji i odlučniji. Ovo je snažan muškarac, koji brine o svom zdravlju i izgledu. Voli kada je žena nježna i ženstvena. Mašta o osobi s kojom se može dogovoriti o svemu.

Da biste osvojili velikog zavodnika kao što je on, učinite sve da se osjeća lagodno, poletno i radosno. Tada će raditi sve što želite, u uvjerenju da je sve to njegov izbor. Naime, osjećanja pokazuje i onda kada ona ne postoje. Sve dok vam govori da mu je stalo do vas, ali i dalje čini sve ono što vam smeta, malo je vjerovatno da govori istinu. Ali, kada se počne truditi da u vezi oboje budete zadovoljni, to će biti znak da vas voli.

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti