Ines Jarak sa stilom proslavila rođendan: Mnogo ljubavi i divnih iznenađenja

Piše: S.P.

Ines Jarak, jedna od najuspješnijih bh. vizažistica i jedna od najpopularnijih domaćih blogerica, na svom je Instagram profilu podijelila fotografije s proslave svog rođendana. Kao i uvijek, i ovoga puta Ines je u velikom stilu obilježila rođendan. Sve je bilo obojeno u nude nijansama, a slavlje su uveličali njeni najbliži. Na svojim storijima je objavila i brojne poklone koje je dobila, kao i divne čestitke dragih prijatelja.

Salon je osnovala prije 5 godina u Mostaru, prvenstveno s idejom da se bavi nečim kreativnim, uz viziju i veliku želju da u Mostaru napravi nešto novo što mu je do tada nedostajalo, a u tome je Ines i uspjela. Danas je vrlo prepoznatljivo lice među bh. vizažistima i važi za jednu od najboljih.  Uz to, Ines uspješno vodi i svoj Instagram profil, na kojem je prati preko 183 hiljade ljudi.

Pogledajte neke od fotografija koje je Ines podijelila s proslave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ines Jarak (@inessjarak)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ines Jarak (@inessjarak)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ines Jarak (@inessjarak)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti