Crna pantera oduševila: Naomi Campbell na pisti prvi put nakon što je postala majka

Piše: Redakcija

 

I u 52. godini, Naomi Campbell zasjenila je svoje znatno mlađe kolegice.

Nakon revije, Donatella Versace izgrlila je modnu ikonu koja je u pedestima dobila djevojčicu zahvaljujući surogat majki. To je objavila  u maju ove godine.

Iako se uveliko priča o tome kako je pjevačica i Kosovarka Dua Lipa otvorila modnu reviju Donatelle Versace na Sedmici mode u Milanu hodajući na ritam svojg hita “Physical”, izgleda kako ju je ipak nadmašila jedna i jedina, Crna pantera, možda i najpopularnija manekenka svih vremena – Naomi Campbell.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

U kreaciji kultne talijanske modne kuće koja je u Milanu održala reviju prvi put nakon pauze od dvije godine, Naomi je blistala u odijelu upečatljive kombinacije boja, narančasto-ružičaste te bijelim sandalama na petu, a svojom pojavom zasjenila je znatno mlađe kolegice Gigi Hadid, Irinu Shayk i Emily Ratajkowski.

Kraljica modnih pisti vratila se onome što najbolje zna, a prvi put je nosila reviju nakon što je u maju ove godine obznanila kako je postala majka. Zahvaljujući surogat majci u 52. godini Naomi napokon ima ono što je priželjkivala posljednjih nekoliko godina.

Izvor: Gloria.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti