Dekoracije sezone: Idilična kuća u kojoj bismo proveli cijelu jesen i zimu

Piše: Redakcija

Stigla nam je promjena vremena i čini se da prava jesen uveliko počela. A prava jesen označava i kišu, maglu, tmurno vrijeme i hladnoću. Ako vam takve vremenske prilike nisu po volji, našli smo savršenu kuću u kojoj bismo mogli ostati do proljeća, barem tako možemo maštati.

Ova otmjena kuća odiše toplinom i šarmom i u njoj vladi vrlo cosy jesenski ugođaj. Uređena je u retro stilu pa su tu sjedeća garnitura s prugama, baršunasti jastuci, starinski svijećnjaci, kao i peć na drva. Tamnosivi zid s krupnim uzorkom u dnevnom boravku podsjeća nas na tapete iz vremena naših baka, a eklektičan stil uređenja pokazao se kao pun pogodak u ovom životnom prostoru.

Smirujući, romantičan ugođaj donosi i svijetlost ukrasnih svijeća koje su u jesenskim i zimskim mjesecima must have detalj u domu. Kada bismo zamišljali savršenu kuću u kojoj bismo mogli provesti cijelu jesen i zimu, to bi bila ova. Čista idila!

Izvor: Zadovoljna.hr

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti