Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najstrastvenije se ljube, jeste li među njima?

Piše: Redakcija

Ljubljenje je nešto nevjerovatno lijepo te ističe romantičnu povezanost dvoje ljudi. Međutim, neki to rade bolje od drugih. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka ljube najstrastvenije.

 

Ovan

Ovan se jednostavno voli ljubiti. Zato su njegovi poljupci puni strasti i zadovoljstva. Osim toga, on ne ljubi „tek tako“, nego od ljubljenja radi pravu umjetnost. Nježno grickanje usne ili strastveni poljupci jezikom – nikad se ne zna što se može od njega očekivati. Stalno nanovo iznenađuje svog partnera poljupcima. Koga jednom ovan zavede, teško se odvoji od njegovih usana.

 

Rak

Rakovi također spadaju osobe koje najstrastvenije ljube. Voli osobito romantične i senzualne poljupce. Usne su mu meke i nježne. A pri ljubljenju se ne koncentrira isključivo na usne partnera. Naime, rak će obasuti cijelo tijelo partnera poljupcima. Tko bi tome odolio?

 

Ribe

Ribe su vrlo zaigrane, ali i vrlo oprezne. Međutim, upravo to čini poljupce ribe ekstremno strastvenima. Vole „razmaziti“ partnera usnama te tako pojačavati napetost. Pošto nisu egoistične, brinu se za potrebe i želje partnera te žele da neizmjerno uživa u poljupcima jezikom.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti