Ella Dvornik uradila još jednu plastičnu operaciju: Na red su došle grudi

Piše: Redakcija

Ella Dvornik povećala je grudi te je svoje iskustvo podijelila s pratiteljima putem videa na YouTubeu. Influencerica je video nazvala “Ljudi vrijeme je za grudi”, a na početku je ispričala da se prošle godine uplašila za zdravlje svojih grudi.

“Prošle godine, dok sam plesala na Baby shark s Balie, napipala sam veliku kvrgu na lijevoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela mi je smetati i počela me boljeti. Otišla sam na pregled i na sreću, ispalo je da je to cista velika oko pet centimetara”, rekla je Ella i dodala da je oko dva mjeseca patila zbog ciste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


Potom je ispričala da je povećala i korigirala grudi.

“Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne”, rekla je i objavila fotku svojih asimetričnih grudi prije operacije.

“Nisam htjela silikone, razmišljala sam o transferu masti. Međutim, rekli su mi da to nije najtrajnija opcija”, rekla je. Doktora koji joj je operirao nos pitala je za mišljenje o operaciji grudi.

“Rekao mi je da nikad nije vidio takvu asimetriju grudi, ali i bradavica”, priča. Dodala je da je operaciju grudi obavila u isto vrijeme kada je operirala i nos, odnosno prije nego što je rodila kćerku Lumi.

“Kad sam se prvi put vidjela, ja sam se prepala jer su bile preogromne. Međutim, tako to izgleda kad se tek napravi. Imam dva različita implantata. Sada sam D košarica, nisam previše otišla u veličinu, više mi je napravljena masa. I mogu vam reći da je to uporedivo s carskim rezom. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet više ikad ići na korekciju”, zaključila je.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još