Pjevačica uživa u blaženom stanju: Neizmjerno sam sretna

Piše: S.P.

Poznata pjevačica Maya Berović i njen suprug Alen Dragosav nedavno su otkrili da će postati roditelji. Iako do sada nikako nije objavljivala svoje fotografije u blaženom stanju, danas je na svom Instagramu Maya pokazala kako izgleda kao trudnica.

„Izgleda da će biti nešto više beba sljedeće godine nego večeras, jer Mama Bebovic coming soon“, napisala je Maja na početku objave.

„Neizmjerno sam sretna i blagoslovljena što ću na svijet donijeti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih mjeseci u svim fazama čuvali i pazili, sve sa ciljem da cjelokupnu sezonu iznesem maksimalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih mjeseci provedenih s vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne“, dodala je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)


(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti