5 kraljevskih trikova protiv modnih gafova

Piše: Redakcija

Članice kraljevske porodice pojavljuju se na brojnim društvenim događajima, a s obzirom na pažnju javnosti koju pritom privlače, važno je da svaki look bude besprijekoran, a prije svega, da se zbog vjetra ili ugla snimanja ne dogodi neki gaf. Donosimo nekoliko ideja koje je lako primijeniti za važnije evente kada moramo izgledati ‘picture perfect’.

Clutch torbica ima dodatnu funkciju

Osim za nošenje najvažnijih predmeta, mala clutch torbica savršeno je oružje za skrivanje dekoltea, što je princeza Diana dobro znala, pa je pri svakom izlasku iz automobila, okružena paparazzima, prislonila clutch torbicu na prsa, kako ne bi bilo nekih neželjenih fotografija.

Kako pričvrstiti šeširić?

Šeširi su na brojnim kraljevskim događajima obavezan modni dodatak, a lakše ih je zadržati na glavi usprkos vjetru ako se pričvrste češljićem, što je trik koji je princeza Diana često koristila.

Savršena punđa

Kate Middleton za svečane prilike često kosu podigne u decentnu punđu, a kako ona ostaje nepomična satima, a vojvotkinja nikad ne izgleda raščupano? Tajna je neprimjetna mrežica za kosu!

Broj veće cipele

Trik koji brojne slavne žene znaju i prakticiraju jest nošenje cipele broj veće, kako bi nakon duge večeri stajanja u visokim potpeticama spriječile da se primijete otečena stopala i žuljeve.

Najlonke? Uvijek

Protokol nalaže da članice kraljevske porodice trebaju nositi najlonke, a kako ne bi proklizavale u salonkama, Kate Middleton obično nosi one sa silikonskim dodacima protiv klizanja. Hodanje u visokim cipelama čine ugodnijim kožni ulošci koje umetne u cipele.

Izvor: elle.hr

(S.P.)

Pročitajte još