Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Piše: Redakcija

Georgina Rodriguez postala je svjetska senzacija nakon što se u nju zagledao jedan od najuspješnijih i najpopularnijih nogometaša svih vremena, Cristiano Ronaldo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

27-godišnja Argentinka i sama je postala toliko moćna da se brendovi i dizajneri danas doslovno trgaju za saradnju s njom, na Instagramu je prati više od 27 miliona zaluđenih obožavatelja, a mlada ljepotica izaziva histeriju i na onim društvenim događanjima na kojima se ne pojavljuje kao nogometaševa pratnja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Fatalni susret i ljubav na prvi pogled s Ronaldom dogodili su se u Gucci dućanu u kojem je Georgina radila kao šoping asistentica. Nekoliko dana kasnije par se ponovno sreo na jednom gala eventu gdje su započeli razgovor, daleko od njenog radnog mjesta.

Prvi spoj par je imao u Disneylandu, a njihove fotografije preplavile su svijet u sekundi. Baš svi su htjeli znati ko je zanosna crnka kraj Ronalda koji je prethodno ljubio jednu od najljepših žena na svijetu, rusku manekenku Irinu Shayk.

Georgina je brzo dobila otkaz iz dućana, jer se njenim šefovima nije sviđala medijska pažnja koju je dobila, no to je vjerovatno bilo najbolje što joj se dogodilo nakon susreta s nogometašem. Georgina je počela dobivati modne angažmane, a u ljeto 2017. godine Ronaldu je surogat-majka rodila blizance. Bilo je to veliko iznenađenje jer zašto surogat-majka pored djevojke, no Georgina ih je prigrlila kao svoje, kao i njegovog najstarijeg sina Cristiana Ronalda Jr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ubrzo se saznalo kako par čeka svoje prvo dijete, a djevojčica Alana Martina stigla je na svijet u novembru 2017. godine. Od februara 2019. godine kruže glasine kako se par zaručio, no to nikada nije službeno potvrđeno. Ipak, njihova ljubav cvjeta, Georgina se odlično snašla u ulozi majke, a kako je sama otkrila u jednom intervjuu, strast je postojana, među ostalim, i zato što svaku večer spava u seksi donjem rublju. Georgina danas putuje svijetom privatnim avionom i na luksuznoj jahti, kupuje u najskupljim dućanima, jede u najboljim restoranima, no da nije srela Ronalda, živjela bi mnogo skromnije.

Tata diler i strašna tragedija

Rođena je 1994. godine u Argentini, no odrasla je na sjevernom djelu Španije. Njen otac Jorge, koji je preminuo 2019. godine, bio je bivši nogometaš koji je odslužio deset godina zatvorske kazne zbog dilanja droge pa su se mala Georgina i starija sestra Ivana našle same s majkom i bez puno toga.

Kako bi se maknula od bijede te vratila roditeljima sve što su uložili u nju, Georgina je pokušala postati profesionalna plesačica baleta, no nije uspjela, jer se njeno tijelo počelo naglo razvijati. Zatim je poželjela studirati modu, no novac je bio prepreka njezinom uspjehu, a onda je 2011. godine uslijedila velika tragedija.

Njena majka poginula je u automobilskoj nesreći nakon koje se Georgina zaposlila kao konobarica u lokalnom restoranu, a zatim je otišla u Englesku kako bi bila čistačica, dadilja te završila fakultet. U Španiju se vratila sa znanjem engleskog jezika, diplomom i iskustvom, te preselila u Madrid, no još uvijek je trebala novac i tako se zaposlila u Gucci dućanu.

Iako hejteri ističu kako je bila prodavačica, Georgina je uvijek insistirala da je bila pomoćnik u kupnji. Sve dok u spomenuti dućan nije ušao njen princ na bijelom konju. ‘Njena ljepota i tijelo su mi odmah zapali za oko’, rekao je jednom prilikom samozatajni nogometaš, dok je ona priznala da je po prirodi jako sramežljiva te da se tresla pred njim. Ostalo je historija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti