Tajna Severininog neobičnog imena: Pjevačica otkrila kako se trebala zvati

Piše: S.P.

Kada je Severina i službeno okončala svoj brak s Igorom Kojićem vratila je svoje djevojačko prezime Vučković, ali mnogi ne znaju kako je legendarna pjevačica dobila ime.

Malo ko zna da se tajna njenog imena skriva se u ljubavi njene majke prema njenom ocu Severu.

– Moje ime negdje znači strogost i pravdu, a takva sam i ja. Mama je obožavala mog oca koji se zvao Sever. Djed je davao imena djeci po stranama svijeta (puno prije nego što je to primjerice učinila Kim Kardashian sa svojom prvom kćeri),a imao je četiri sina – Sever, Jug, Istok, Zapad, a kći je bila Danica – otkrila je Severina u jednom intervjuu.

Severina sa majkom Anom

Severina je u istom intervjuu kazala i kako joj je tata htio dati ime Nataša.

– Iako moja baka nije htjela da joj se sin zove Sever, ipak se to ime nekako ustalilo, i ja sam po ocu dobila ime Severina. I komšija preko puta kuće se zvao Severin, tako da… Ali ipak mislim da je zbog oca – nasmijala je Severina svojom izjavom sve oko sebe.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti