Britney Spears poručila svojoj porodici: Povrijedili ste me i želim pravdu

Piše: L. M.

Britney Spears objavila je fotografiju pisaće mašine i rozih ruža, ali tekst koji je napisala uz nju nije se odnosio na to. U objavi na Instagramu obrušila se na cijelu svoju porodicu.

“Zapravo sam umorna od uloge razumne Majke Tereze. Ako ste nepristojni prema meni, ja sam završila s vama. Mir. Ova poruka je mojoj porodici jer me povrijedila dublje nego što će ikada znati”, napisala je pjevačica.

“Znam da će konzervatorstvo uskoro biti gotovo, ali ja još uvijek želim pravdu. Ja sam visoka samo 163 centimetra, a cijeli život sam glumila veću osobu. Znate li koliko je to teško?” dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Također je napisala da je nepristojno što ona odvoji vrijeme za nekoga, a ta osoba joj otkaže dogovor.

“Zar vam nije čudno kada skačete kroz obruč da biste organizirali putovanja ili da dogovorite ručak s ljudima koje volite da bi oni to na kraju otkazali ili otišli nakon deset minuta? To je ponižavajuće i svaka osoba za koju sam bila dostupna odmah mi kaže da je neće biti jer ide na putovanje iduće dvije sedmice. OK, shvaćam, oni su slobodni samo kad njima to odgovara. Pa sad ja više nisam nikome dostupna. Nemam ništa protiv toga da budem sama”, objasnila je Britney.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti