On ima kosu kakvu bi svaka žena poželjela: Ovo je njegova tajna

Piše: Redakcija

Pranav Biji je dvadesetšestogodišnji mladić, porijeklom iz Indije, a poznat je po svojoj sjajnoj kosi i tvrdi da veličanstvenu grivu, ima samo zbog dvije stvari.

Naime, on je odlučio da na Instagramu dijeli savjete za njegu kose i tvrdi da ima provjereni vodič za savršene vlasi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRANAV NAIR R (@i.maneiac)

Kako je otkrio, 2017. godine on je u potpunosti obrijao glavu, pa je posljednje četiri godine proveo puštajući pola metra dugu kosu zbog koje često privlači pažnju. Tvrdi da mu je kosa sada “duža nego ikada” i da je “apsolutno voli”, čak i kad mu se drugi rugaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRANAV NAIR R (@i.maneiac)

Pranav je rekao da dobija i ružne komentare zbog svoje kose, a pojedinci ga često pitaju da li može da priušti šišanje. I pored toga, on ističe da voli svoju kosu.

– Kada sam počeo da puštam kosu dobijao sam nepristojne komentare. U Indiji nije normalno za muškarca da ima dugu kosu, pa su me prozivali i da sam djevojka – rekao je on.

Ipak, sada se ne obazire na takve komentare i svoju njegovanu, dugu kosu ponosno pokazuje na društvenim mrežama. Kako kaže, ključ je u izbjegavanju svih ostalih proizvoda osim šampona i regeneratora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRANAV NAIR R (@i.maneiac)


A kosu pere jednom nedjeljno.

– Ne bi trebalo prečesto prati kosu, jer se na vašem tjemenu nalazi prirodno ulje koje pomaže rastu kose – tvrdi ovaj momak.

Jedino što radi svaki dan je da raščešljava svoje vlasi, a dva puta nedjeljno nanosi ulje.

– Strpljenje je ključ – kaže on i dodaje da je potrebno uložiti vrijeme.

Izvor: Kurir.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti