Šta mislite ako je žena viša od svog partnera? Adrianu Limu baš briga!

Piše: Redakcija

Jedna od najljepših žena na svijetu Adriana Lima (40) pokazala je prije dva mjeseca prvi put novog dečka, filmskog producenta Andrea Lemmersa (40) na Filmskom festivalu u Veneciji, a sada se ne odvaja od njega.

Manekenka je povela svog dragog na dodjelu nagrada Fashion Trust Arabia koja se odvijala u Nacioalnom muzeju u Dohi. Adriana je bila glavna zvijezda večeri dok je blistala u crnoj kreaciji sa zlatnim detaljima na dekolteu za koju je zaslužan dizajner Zuhair Murad.

Kada je odradila hodanje po pisti, Lima, koja je visoka 178 centimetara, se vratila dečku Andreu, a budući da ovog puta nije ‘štedjela’ na visini štikli, isticala se njihova razlika u visini. Zbog toga se javnost počela u posljednje vrijeme zafrkavati na račun para da su novi Bernie i Slavica Ecclestone, iako kod njih uopće nije riječ o 29 centimetara razlike kao kod bivših supružnika.

Naime, Adriana i Andre su blizu po visini pa je ona u posljednje vrijeme počela birati nešto niže potpetice kako se to ne bi baš isticalo ili se mudro namjesti pri fotografiranju. Inače, Lima je nedavno posvetila objavu svom dragom na Instagramu.

– Najzgodniji, najpametniji i najnježniji muškarac kog sam upoznala, istakla je.

Podsjetimo, Adriana je prije ove ljubavne veze kratko vrijeme provela s turskim piscem Metinom Harom. Iza sebe ima i propali brak s bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem, s kojim ima i dvije kćeri.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti