Ljubav cvjeta: Ovako Jusuf Nurkić sa zaručnicom Eminom uživa u svakom trenutku

Piše: S.P.

Jusuf Nurkić je jedan od najpoznatijih i najpriznatijih bh. košarkaša u svijetu. Njegovu blistavu karijeru godinama prate i domaći i strani mediji, ali ono što javnosti i nije toliko poznato jeste Jusufov privatni život. Iako se ne voli previše eksponirati, naš košarkaš povremeno objavi neki selfie sa svojom zaručnicom Eminom na društvenim mrežama.

Emina Durić, izabranica srca Jusufa Nurkića, rođena je Tuzlanka koja je tokom srednjoškolskog obrazovanja dobila stipendiju American Councilsa te tako provela jednu školsku godinu u Americi. No, zanimljivo je da tada nije upoznala Jusufa, nego se vratila u BiH i željela ostati u Tuzli i baviti se farmacijom.

– Uvijek sam se vidjela u zdravstvu, možda zato što sam odrasla u kući zdravstvenih radnika. Odlučila sam ići majčinim stopama i završiti farmaceutski fakultet. No, sada radim u Američkom zdravstvenom osiguranju u sklopu Odjela kliničke farmacije – kazala je Emina za “Azru”.

Lijepa Emina i Jusuf su se upoznali još davno u Tuzli, a svoju sreću su nastavili graditi u Americi. Prije nekoliko mjeseci lijepi par se zaručio, a od tada nerijetko dijele zajedničke fotografije na kojima možemo vidjeti da ljubav cvijeta, te da uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Skupa treniraju, putuju, izlaze, slave praznike, te imaju mnogo drugih zajedničkih aktivnosti, a u nastavku pogledajte nekoliko njihovih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti