Potresna slika iz bolnice: Berguzar Korel uznemirila javnost, da li je malena Leyla dobro?

Piše: Redakcija

Slavilo se krajem prošle sedmice na Bosforu. Berguzar Korel, čuvena Šeherezada, na svijet je donijela treće dijete, ovog puta djevojčicu koja se, kao što su njeni roditelji još ljetos odlučili, zove Leyla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Jedna od najpopularnijih turskih glumica ime je odabrala još tokom prethodne trudnoće, kada je bila ubeđena da će roditi kćerku. Pošto sve do porođaja nije željela da zna spol djeteta, iznenadila se kada je shvatila će morati da potraži drugo rješenje. Tada je dobila drugog sina Hana, a Leyla je stigla iz trećeg pokušaja.

– Došla je u pravom trenutku… Čim je prvi put otvorila oči i pogledala u život, shvatila sam da od sada neće baš sve biti pod mojom kontrolom – napisala je pored fotografije iz porodilišta.

‒ Kao da sam istrčala dug i naporan maraton… Malo sam umorna, malo zabrinuta, vrlo zbunjena i jako srećna. Hvala nebesima, i Leyla i ja smo dobrog zdravlja. Želim svima da zahvalim na lijepim željama, molitvama i porukama. To nam je davalo snagu. Hvala vam za život. Za sve – napisala je emotivna, liepa Šeherezada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Izvor: Hellomagazine.rs

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti