Iza života Paris Hilton krije se jeziva istina: Bila sam dijete, a bacali su me u samicu, tukli i ponižavali

Piše: Azra

Paris Hilton bila je žrtva zlostavljanja, a zbog traumatičnog perioda kroz koje je prošla, namjerno je stekla imidž ‘glupe plavuše’.

Danas Paris Hilton i Carter Reum slave godišnjicu braka i čini se da bogata nasljednica konačno skrasila.

No, iako mnogi danas vjeruju da je Paris samo žena koja promovira skupu odjeću i luksuzan život, ona je daleko od ‘razmažene nasljednice’.

Namjerno je izgradila takav imidž u javnosti, a zaboravljeno je da je godinama marljivo stvarala pravo kozmetičko kraljevstvo. Za samo jedan nastup kao DJ zaradila je preko 100.000 eura.

Kažu da je Paris diktirala trendove i prije nego što su društvene mreže postojale i bile toliko aktualne. U svom dokumentarcu ‘This is Paris’ ova zanosna plavuša odlučila je progovoriti o svom djetinjstvu nakon 20 godina.

– Jako sam ponosna na sve što sam postigla i osjećam da ima toliko zabluda o meni. Htjela sam ljudima pokazati ko sam zapravo bila i ko sam, rekla je.

Paris Hilton otkrila je da je bila žrtva zlostavljanja, kao i da zbog toga i danas ima traume. Istaknula je da se roditelji nisu snašli s njom dok je bila tinejdžerica pa su je poslali u školu na preodgoj i promjenu ponašanja u Utahu, gdje praktički nije imala doticaja sa stvarnim svijetom.

– Bila sam dijete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu, rekla je.

Polaznicima škole su, tvrdi, davali tablete za smirenje, bacali ih u samice kao da su u zatvoru, a privatnost nisu imali ni za vrijeme tuširanja – i onda ih je nadziralo osoblje. Tvrdi da su ih kontinuirano ponižavali i mučili, a da je i sama dobivala batine i lijekove na recept.

– To je trebala biti škola, ali učenje nije bilo na prvom mjestu. Od trenutka kad sam ustala pa do kraja dana svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osjećam loše. Mislim da im je cilj bio sve nas slomiti. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Htjeli su nas zastrašiti, da se ne pobunimo, rekla je Paris i dodala:

– Želim biti glas one djece i odraslih koji su prošli kroz ta iskustva. Želim da ovakve stvari prestanu za sva vremena i učinit ću sve što je u mojoj moći da to postignem.’ Dodala je da ranije o tome nije govorila jer se sramila.

– Primam brojne mailove od ljudi koji su bili u istoj školi i preživjeli isto kao i ja. Pišu mi da sam hrabra što sam ovo rekla. Nikad to nikome nisam rekla, jer sam bila toliko traumatizirana da to nisam htjela ni spominjati, rekla je i dodala da zaposlenici u školi zaslužuju biti u zatvoru.

Paris je priznala i da je stvorila lik ‘glupe plavuše’ kako bi nakon tog iskustva nekako zaštitila svoju psihu od traume i preživjela u okrutnom svijetu showbusinessa.

U istom dokumentarcu govorila je o tome da je bila među prvim poznatima osobama čija je erotska snimka završila na internetu. Ova multimilionašica kaže da je imala samo 18 godina kad je pristala da je snima tadašnji partner, te da je bila uvjerena da to niko drugi neće vidjeti.

Iako zbog te situacije više nije vjerovala muškarcima i nije htjela ulaziti u ozbiljnu vezu, Paris se za danas udaje za Cartera.

– Sad sam s najsavršenijim muškarcem i osjećam se sigurno. Napokon sam prvi put otvorila srce i to je najbolji osjećaj na svijetu, zaključila je Paris.

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti