Osvojite tajanstvenu i magnetski privlačnu Škorpiju

Piše: Redakcija

Demi Moore, američka glumica i producentica, angažirana u pokretu za jednaku plaću ženama u Hollywoodu, jedna je od najbolje plaćenih glumica ‘80-ih i ‘90-ih. Proglašena je seks simbolom zbog svog senzualnog izgleda, a 11. novembra proslavila je 59. rođendan.

Muškarac rođen u znaku Škorpije ne prihvata ni neizvjesnost, ni kompromis. Kad osjeti da je prevaren ili obmanut, postaje osvetoljubiv i opasan. Tek kada se potpuno uvjeri da su njegova osjećanja višestruko uzvraćena, prema partnerici postaje nježan i blag. Izuzetno je strastven, a daleko mu je privlačnija žena koja pršti prirodnim seksepilom, od one koja samo oskudnom odjećom pokušava privući pažnju.

Gledajte ga u oči prodornim pogledom, koji će mu jasno dati do znanja da ga želite. Budite ženstveni, ali samozatajni, jer mu nije ništa privlačnije od žene koju ne može, bar ne odmah, dokučiti. Ako želite da ovaj misteriozni muškarac ostane s vama i nakon početne strasti, morate ga ubijediti da ste posebni, inteligentni i vrijedni njegove pažnje. Držite do sebe, budite privlačni, ali ga uvjerite da nikom osim njemu ne posvećujete pažnju.

Žena rođena u znaku Škorpije je tajanstvena i magnetski privlačna. Dobro zna da muškarci vole vjerovati kako, zapravo, oni zavode i osvajaju, pa će pametno odigrati svoju ulogu. Ne dajte se zavarati, jer pravila igre, ipak, određuje ona. Dopustit će muškarcu da naizgled vodi igru i uživa u svojim zavodničkim sposobnostima. Međutim, vješto će ga namamiti u mrežu u koju će ušetati sam i svojom voljom.

Njena ljubomora već je legendarna: ne provjeravajte to na svojoj koži, jer bi lekcija mogla biti vrlo bolna. Ako je povrijedite, spremite se da upoznate njenu mračnu stranu, jer Škorpija nikada ne zaboravlja i teško oprašta. Kad voli, voli cijelim bićem, a isto očekuje od partnera. Za Vas smije postojati samo ona. Želi vezu u kojoj će muškarac biti samo njen. Do kraja života ili dok ona ne odluči da je vrijeme za razlaz.

 

Pripremila: Hedija Mehmedović

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti