Bio je prodavač satova kad je upoznao milijarderku: Imali su savršen brak dok nije pozvao prijatelja na večeru

Piše: Redakcija

Nasljednica švedske milijarderske imperije Louise Backstorm razvodi se od supruga jer se zaljubila u njegovog prijatelja s kojim ju je upoznao sad već skoro bivši suprug.

Švedska aristokratkinja i milijarderka, Louise Backstorm i suprug Martin Wennberg donedavno su živjeli život iz snova. Imali su sve, bogatstvo, ugled i ljubav, ali Martinu je nedavno taj savršen život izmaknuo iz ruke, a da stvar bude gora, za to je kriv njegov prijatelj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martin Wennberg (@martinwennberg)

Kad je Louise, unuka i nasljednica milijardera Stena Akea Lindholma upoznala Martina, ona je bila prebogata dama iz visokog društva, a on prodavač luksuznih satova. Razlika u porijeklu i imovinskom stanju nije im smetalo, zaljubili su se do ušiju. Prije šest godina su se vjenčali u Švedskoj, a zatim preselili u London. Često su se pojavljivali na humanitarnim eventima, a bili su i dobri prijatelji s vojvotkinjom od Cornwalla. Zajedno posjeduju dva stana u Londonu, ukupne vrijednosti 115 miliona funti.

No život kao iz bajke promijenio se kad je Martin kući doveo prijatelja Alexa Hemsleya kako bi ga upoznao sa svojom suprugom. Louise je Alexa, inače poluprofesionalnog igrača ragbija, brzo poželjela upoznati malo bolje, te su njih dvoje, prema riječima izvora bliskog paru, otpočeli zabranjenu vezu. Alex, koji je studirao pravo na Sveučilištu West England u Bristolu, kako bi se izdržavao tokom studija, radio kao konobar u toplesu, a danas je konzultant.

Kako se njihova ljubav rasplamsala, sve je završilo tako da se Alex uselio u vilu kod Louise, a njen uskoro bivši suprug i njegov bivši prijatelj, se odselio u manji stan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martin Wennberg (@martinwennberg)

-Alex i Martin bili su prijatelji, ali kad je Alex vidio vilu njegove supruge, poželio je živjeti tamo. Louise se zaljubila u njega i izbacila Martina. Sad umjesto njega Alex živi život iz snova, tvrde upućeni izvori.

Međutim, Martin se navodno planira vratiti u vilu, čak i ako se on i Louise razvedu jer, šuška se, smatra da je vila dovoljno velika, a on bi tako imao priliku provoditi više vremena s njihovim sinom.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti