Stvorene za ulazak u novu godinu: Pet frizura koje će vladati ove zime

Piše: Redakcija

Kraj jedne i početak druge godine može biti savršena prilika za promjenu, makar i neku manju kao što je promjena frizure. Ako spade među one koji planiraju odlazak kod frizera u skorašnje vrijeme, ali još niste sigurno šta tačno napraviti s kosom, možda se pomoć nalazi u nastavku ovog teksta.

U njemu smo izdvojili pet frizura koje će prema mišljenju stručnjaka biti pun pogodak za zimu pred nama, ali i za ulazak u novu godinu. Mnoge od ovih frizura već su imale svoje vrhunce popularnosti, a sad doživljavaju ponovni procvat. Tu je naravno i nezaobilazni bob koji je sa svakom svojom verzijom frizura koju nitko ne može skinuti s trona popularnosti.

1. Bob

Ako ste pomislili da ovaj popis može proći bez boba, prevarili ste se. Bob je frizura koja već nekoliko sezona nema konkurenciju i čini se da se po tom pitanju još dugo, dugo ništa neće promijeniti. Njegova prednost je ta i dapostoji cijeli niz verzija boba između kojih možete birati, a koju god da odaberete neće pogriješiti. Francuski, talijanski, kropani, prozračni… Na vama je samo da odaberete verziju i s fotografijom se pojavite kod frizerke.

2. Duga slojevita kosa

Ovo je frizura za ljubiteljice duge kose koje žele malo razigraniju frizuru. Slojevi su, naime, ti koji rade čuda za volumen i teksturu. U dogovoru s vašom fizerkom, ovisno o tome kakvu kosu imate, odlučite kakvi slojevi će vam najbolje odgovarati, odnosno najbolje izgledati. Naprimjer, ako imate tanku kosu, stručnjaci savjetuju slojeve koji će uokviriti vaše lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

3. Shag

Shag je frizura koja je bila posebno popularna u 70-ima, a sada se vratila na velika vrata. Radi se o slojevito ošišanoj kosi koja odgovara gotovo svakom tipu i duljini kose. Tu su i razne mogućnosti stiliziranja zbog kojih je shag još popularniji među damama. Ova seksi frizura kosi dodaje volumen i teksturu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

4. Moderna Rachel

Jennifer Aniston u seriji “Prijatelji” glumila je Rachel i imala toliko dobre frizure koje su se u vrijeme snimanja serije, a i danas kopirale širom svijet. Jedna od njezinih frizura dobila je svoju modernu verziju i bit će pun pogodak za ovu zimu.

Radi se o slojevima koji uokviruju lice i koji su s prednje strane malo kraći. Mogu početi bilo gdje, od nosa do čeljusti, a na dnu su uvijeni kako bi “zagrlili” lice i naglasili njegove spefifične crte.

5. Šiške

Zimu 2021./2022. obilježit će šiške i to njihove razne verzije, od klasični do “šiški zavjesa” koje su već dugo u trendu. Šiške su, ako pitate modne stručnjake, izvrstan način da osvježite izgled bez da dirate dužinu kose. Iako je šišanje šiki često korak koji mnoge dame požale, sjetite se da kosa raste, a šiške mogu biti dovoljna promjena za ulazak u novu godinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone)

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti