Sretna porodica: Jennifer Lopez i Ben Affleck s djecom zadivili nesebičnom gestom

Piše: Redakcija

Jennifer Lopez i Ben Affleck zajedno su sa svojom djecom “zavrnuli rukave” i bacili se na posao kako bi pomogli zajednici u borbi protiv gladi.

Sve je započelo u Benovom domu u losanđeleskoj četvrti Pacific Palisades, gdje su bili domaćini akcije međunarodne neprofitne organizacije ‘Rise Against Hunger’.

Kao što se može vidjeti na fotografijama, Jennifer i Ben su bez oklijevanja istovarili velike i teške vreće. Bila je riječ o vrećama riže i ostalih potrepština koje su težile 22,5 kilograma. Ben je pokazao svoju fizičku snagu kada je istovremeno nosio dvije vreće istovremeno na svojim ramenima, ali ipak – prava junakinja je J. Lo koja je sve to odradila u visokim potpeticama.

Čini se kako je Benova najstarija kći, 16-godišnja Violet predvodila gotov cijeli proces, dok je njegova druga kći, 12-godišnja Seraphina ozbiljno shvatila svoju ulogu zajedno s Jenniferinom kćeri, 13-godišnjom Emmom. Iako još nisu zaručeni, pa time vjenčanje nije ni na vidiku, već sada svi djeluju kao velika sretna porodica.

Izvor: Rtl.hr

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti