Jelena Karleuša ima problema sa zdravljem: Trpi velike bolove, ali ne želi se žaliti

Piše: Redakcija

Jelena Karleuša, jedna od najvećih muzičkih zvijezda regije može se pohvaliti najoriginalnijim scenskim nastupima u koje ulaže mnogo truda i rada. Iako se njena energija čini neiscrpnom, pogotovo kada je na pozornici, istina je malo drugačija.

Zdravlje pjevačice dosta je narušeno jer se borila s problemom s kojim se susreću mnogi ljudi.

Naime, kako pišu srbijanski mediji, pop diva je imala dosta problema s migrenama, a pozadina toga bila je iznimno opasna.

Kada je otišla doktoru, ustanovljeno je da ima ozljedu vratnog kralješka, što i nije čudno budući da na svakom nastupu ili koncertu daje sve od sebe, a svaki put izvodi i određenu koreografiju.

Nije poznato je li Jelena napravila potez koji je izazvao probleme, no budući da je nakon toga nije prestala nastupati, čini se kako ozljede drži pod kontrolom.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti