Njega je ljubila prije Ronalda: Pogledajte kako izgleda Georginin bivši dečko

Piše: Redakcija

Manekenka Georgina Rodriguez danas je najpoznatija kao djevojka Cristiana Ronalda i majka njegove biološke djece.

Par trenutno očekuje blizance, a od ranije imaju kćerkicu Alanu Martinu uz troje njegovo djece koje mu je radila surogat-majka. O Georgininom životu s Ronaldom zna se gotovo sve, a ostalo će se saznati u reality showu koji će prikazivati Netflix. Prije nego je upoznala fudbalera, Georgina je živjela puno skromnije, što je također poznato, ali znate li ko je bio njen bivši dečko?

Naime, argentinska ljepotica imala je veliku srednjoškolsku ljubav. Malo ljudi zna da je bila ludo zaljubljena u avanturista po imenu Javi, koji je privukao pažnju javnosti sudjelovanjem u španskom reality showu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Javi (@salvajetravel)


Georgina i Javi bili su zajedno tokom srednjoškolskih dana, a prekinuli su 2011. godine. Nikada nisu javno govorili o razlogu prekida, s obzirom na to da tada nisu bili svjetski poznata lica. Georgina se preselila nakon prekida njihove veze, a kasnije je u Madridu upoznala Cristiana Ronalda.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti