Jelke od pampas trave su najnoviji trend

Piše: Redakcija

Kako bi se izdvojili iz gomile neka ove godine vaša jelka bude od pampas trave. Trend novogodišnjih jelki je u rastućoj pampas travi jedna je od najnovijih modernih interpretacija klasične nordijske jelke i ozbiljno je upečatljiva.

Ako ste ovisnik o travi pampasa i želite stvoriti nešto šik i jedinstveno uz svoje novogodišnje ideje za uređenje dnevne sobe , ovo je za vas.

Praznični fanatici uvijek stavljaju kreativne nove okrete na ‘tradicionalnije’ jelke . Dakle, mislimo da je bilo samo pitanje vremena kada će trend jelki pampas travom izbiti na scenu u bujanju pahuljastih perja.

Vidjeli smo rijetka i asimetrična stabla, a čak smo imali i neka okačena sa stropa. Ali trend jelki s travom pampasa donosi svježi boemski osjećaj i nešto pomalo neočekivano.

Osim toga, lijepo funkcioniše u neutralnim šemama boja.

Izvor: lolamagazin.com

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti