Jelena Karleuša očarala neobičnom odjevnom kombinacijom

Piše: Redakcija

Pop zvijezda Jelena Karleuša danas je najavila svoj novogodišnji nastup u klubu Kazina, a izdanje u kojem se pojavila oduševilo je sve prisutne.

Haljina bež boje na sebi ima neobične detalje, a u pitanju su trake koje se spajaju i prikrivaju određena područja. Tanke trake su pokrile sve što je bilo potrebno, a Karleuša je zadovoljno pozirala pred objektivima okupljenih fotografa.

Šminka je, kao i haljina, bila vrlo upečatljiva pa se primjetilo da Karleuša voli eksperimentisati sa bojama. Na ovu bež haljinu, usparila je sjenu za oči u plavoj boji koja je apsolutno dodala poseban šarm ovom look-u.

Cjelokupnom izgledu poseban plus dodala je frizura: opušteni talasi sa dvije male punđice na vrhu glave. Karleuša iz dana u dan izgleda sve atraktivnije, a njene kombinacije mogu da iskopiraju djevojke širom svijeta.

 

Izvor: Telegraf.rs

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti