Uhvaćena: Pogledajte kako Jennifer Aniston izgleda bez Photoshopa

Piše: Redakcija

Ona je jedna od najpopularnijih glumica na svijetu, zovu je i miljenicom Hollywooda, a bez obzira na to što je zakoračila u šesto desetljeće, Jennifer Aniston i dalje izgleda besprijekorno.

Njen životni put nije bio lagan, roditelji je nisu podržavali kada im je rekla da se želi baviti glumom, majka je izdala, a nikada nije imala niti pretjerano sreće u ljubavi. Jennifer je rođena u Los Angelesu, no još kao dijete se s obitelji preselila u New York. Njen otac je bio glumac, no unatoč tome, Aniston su roditelji kao djevojčici branili gledanje televizije.

1988. godine dobila je svoju prvu ulogu u filmu “Mac and Me”, a prethodno je radila kao teleoperaterka i konobarica. 1993. godine uslijedila je uloga u hororcu “Leprechaun”, a kasnije je glumica priznala kako ju je sram te uloge. A onda je došla uloga života, ona Rachel Green u “Prijateljima” i ostalo je historija.

Serija joj je donijela svjetsku slavu, ali i prvog supruga, Brada Pitta. Par se počeo viđati 1998. godine, a dvije godine kasnije bili su u braku, sve dok im nije presudila fatalna Angelina Jolie. Brad se u nju zaljubio na filmskom setu 2004. godine, no oboje su inzistirali kako se među njima nije dogodilo ništa dok se on nije razveo, u što niko ne vjeruje. Od 2008. do 2009. Aniston je hodala s okorjelim zavodnikom Johnom Mayerom, bila je tu i kratka veza s Vinceom Vaughnom te navodna avantura s Gerardom Butlerom, a onda je u maju 2011. godine zaiskrilo s kolegom Justinom Therouxom. Ipak, brak je potrajao svega dvije godine, a mnogi su optuživali Justina da je Aniston samo iskorištavao radi novaca i slave.

Kada je riječ o njezinom fizičkom izgledu, Jennifer je oduvijek bila, kako je i sama priznala, djevojka iz susjedstva, ali s nevjerojatnom karizmom. I danas, nakon više od 30 godina karijere, Jen izgleda besprijekorno, a  donosimo vam kako izgleda bez trunke photoshopa…

 

 

 

Izvor: Rtl.tabloid.hr

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti