“Azrin” horoskop za 2022.: Kome se smiješi ljubav, a kome uspjeh na poslu?

Piše: Redakcija

Planete se stalno kreću kroz svemir, pa u svakom trenutku imaju drugačiji utjecaj na Zemlju i ljude. Vladavina dominantne zvijezde Sunčevog sistema smjenjuje se svake sedme godine, tako da će 2022. godinom vladati Jupiter, jedna od dobrih planeta. U astrologiji, godina Jupitera označava veliku sreću, jer je to planeta koja simbolizira napredak i uspjeh. Donosi mnogo pozitivne energije i veselja. Na brige i probleme većina ljudi će gledati s optimizmom, spremno ih rješavajući. Otvorit će se niz sretnih prilika i okolnosti koje, naravno, treba znati vješto iskoristiti

Ovan

Ljubav: Ako ne budete tražili nešto nerealno, harmonija vašeg emotivnog života neće biti bitno narušena. Mogući su uzbudljivi, lijepi događaji u vezi s rješavanjem bitnih životnih pitanja. Ako ste slobodni, upoznat ćete osobu izuzetnog karaktera i vesele naravi. Skupa ćete doživjeti nova i uzbudljiva iskustva, željeti da svaki slobodan trenutak provodite zajedno.

Posao: Već na početku godine bit ćete prepuni radne energije, željni novih uspjeha, priznanja i napretka. Otvaraju vam se nove mogućnosti, inspiracija, simpatije osoba koje vas mogu podržati u svakom smislu.

Zdravlje: Uz odličnu psiho-fizičku kondiciju, odgovara vam aktivan životni ritam. Rekreirajte se, što manje boravite u zatvorenim prostorima.

 

 Bik

Ljubav: Gotovo sve će se vrtjeti oko zajedničkih htijenja. Vi i voljena osoba naći ćete načina da odvojite dovoljno vremena samo jedno za drugo.

Možda više nego ikada do sada, vjerovat ćete u istinsku, čistu ljubav. Ako ste sami, iznenada ćete srce pokloniti osobi koja vam može ponuditi mnogo toga što očekujete i čemu se nadate.

Posao: Ako želite totalni poslovni uspjeh u onome što ste zacrtali, budite spremni na dodatni rad i odricanja. Pojačajte oprez i pronicljivost, jer tako ćete lakše stabilizirati svoj status i odrediti šta trebate promijeniti.

Zdravlje: Treba da povedete još više brige o sebi. Najviše pažnje usmjerite na prehranu. Uspjet će vam da zablistate na svoj osoben način.

 

Blizanci

Ljubav: Samo o snazi vaših emocija ovisi kako će se dalje razvijati vaša veza. Ako je ljubav prava, istinska, jaka, nema razloga za brigu. I vi i voljena osoba dobro znate koliko jedno drugom značite. Ako ste trenutno slobodni, želje će vam se ispuniti. Pojavit će se jedna neodoljiva osoba, zbog koje ste spremni porušiti sve mostove za sobom.

Posao: Očekuju vas promjene i izazovi. Budite uporni i prodorni, pa će i rezultati biti zaista veličanstveni. Potom dolazi osjećaj zadovoljstva, ali i dobra zarada. Budite svjesni svojih sposobnosti i talenata.

Zdravlje: Na vaše zdravlje povoljno utječe nekoliko faktora, što donosi regeneraciju i sjajan izgled. I dalje izbjegavate stres i loše osobe.

 

Rak

Ljubav: Gotovo sve će biti u znaku obnovljenog ljubavnog žara, snažnih obostranih emocija i razumijevanja. Željet ćete zaboraviti na sve, osim na voljenu osobu. Ako ste trenutno sami, sve će biti intenzivnija želja da pronađete srodnu dušu. Postoji šansa da u prisnoj atmosferi, možda na nekoj proslavi, upoznate osobu koja će potpuno osvojiti vaše srce.

Posao: Posebno su naglašene vaše kreativne i intelektualne sposobnosti, koje vam mogu pomoći da postignete izvrsne rezultate. Da bi se to i ostvarilo, radna motivacija ipak mora biti mnogo veća.

Zdravlje: Osjećat ćete novi priliv energije. Mnogo šetajte, budite na svježem zraku, odmarajte se i opuštajte. A dobar izgled se podrazumijeva.

 

Lav

Ljubav: Sve u vašem životu kreće novim smjerom. Svoje velike planove, provest ćete u djelo. Vaš šarm i energija bit će tako veliki, kao i ljubav s partnerom, da ćete zajedno doslovno moći ostvariti sve što želite. Ako ste sami, emotivni nemir natjerat će vas da počnete sanjati o novoj vezi, nježnoj, prisnoj i trajnoj. Upoznat ćete nekog ko vas zanima i nadahnjuje.

Posao: Sve dobija na intenzitetu, događat će se najnevjerovatnije promjene. Jedna situacija posebno će vas zaintrigirati da malo ozbiljnije shvatite tako sjajnu šansu. Još povoljnije će biti u drugoj polovini godine.

Zdravlje: Još više se brinite za sebe, ojačajte imunitet, pa ćete biti i više nego inače puni optimizma, želje za uređivanjem i putovanjima.

 

Djevica

Ljubav: Bit ćete potpuno zadovoljni svojim emotivnim životom. Uz osobu koju volite i vaše najbliže, osjećat ćete se potpuno ispunjeno, sretno i zadovoljno. Ako ste sami, možete se veseliti novim prilikama za sreću. Neće vam odmah biti jasno da ste sreli ljubav svog života, da ste odličan par, ali ubrzo će emocije izaći na površinu u punom sjaju.

Posao: Poslovni uspjeh je na vašoj strani, popravlja se status, ali i finansijska situacija. Godina je povoljna za poslove povezane s novim tehnologijama, komunikacijom općenito. Bez straha od novog krenite dalje.

Zdravlje: Ono što vama najviše treba za dobro zdravlje, jeste da pobijedite stres. Zaista, nemate razloga za brigu. Bit ćete u sjajnoj formi.

 

Vaga

Ljubav: Vaš ljubavni život postaje sve zanimljiviji. Odlično ćete se slagati, voljena osoba će biti sretna da udovolji svakoj vašoj želji. Ako ste trenutno sami, svakodnevno ćete maštati o fatalnoj ljubavi. Ubrzo dolazi iznenadni susret, koji bi mogao preokrenuti cijeli vaš život, srećom u pozitivnom smislu. Sve će munjevito prerasti u veliku, možda i životnu ljubav.

Posao: Ova godina vam može donijeti sjajne poslovne i finansijske prilike. Realizacija davnih želja će vas potpuno zaokupiti, želite dokazati kako su vaše ideje odlične i lako ostvarive. Uspjeh je pred vama.

Zdravlje: Smirite ubrzani tempo. Šetajte, izlazite na čist zrak, bavite se sportskim aktivnostima i bit ćete fit, nasmijani, sretni i zdravi.

 

Škorpija

Ljubav: Dolazi izuzetno sretna godina, s tendencijom da potraje još dugo. Odnos s partnerom bit će sve bolji, toliko lijep, ugodan, pun emocija, da ćete se, bezrazložno, i plašiti tolike sreće. Ako ste sami, dolazi  mogućnost za novu ljubav. Sreća će vam se osmjehnuti, nezadovoljstvo će ustuknuti pred navalom nove sreće i osjećaja ispunjenosti.

Posao: Sve ide svojim tokom, ali druga polovina godine donosi promjene u poslu i finansijama. Imate šansu za nešto novo. Doći ćete u situaciju da dobijete sjajne poslovne prilike. Naravno, uz vaš puni angažman.

Zdravlje: Imat ćete sasvim dovoljno energije, ali nemojte se opterećivati suvišnim. Preventiva je opuštenost, te briga o formi i vanjskom izgledu.

 

Strijelac

Ljubav: Dolazi do izražaja vaša potreba da uvijek budete najvažniji za osobu koju neizmjerno volite i s kojom želite provesti cijeli život. Gotovo je izvjesno da ćete donijeti odluku od sudbinske važnosti za oboje. Ukoliko ste slobodni, uskoro ćete početi novu, uzbudljivu, strastvenu vezu. Moguće je da ćete se zaljubiti, pronaći svoju “drugu polovinu”.

Posao: Pred vas će biti postavljeni novi zadaci, koji vam mogu donijeti neočekivano unapređenje ili veliku finansijsku korist. U nagovještaju je  primamljiva ponudu za promjenu posla, moguće i u inozemstvu.

Zdravlje: Pokazat ćete se u najljepšem svjetlu. Bavljenje sportom i češći boravak na svježem zraku doprinose dobrom zdravlju i fit izgledu.

 

Jarac

Ljubav: Sve više zadovoljstva nalazit ćete u druženju s voljenom osobom, otkrivati sve više dobrih strana jedno kod drugog, a zanemariti eventualne karakterne mane. Ako ste sami, događat će se zanimljive situacije na ljubavnom polju. Novo poznanstvo može lako i brzo prerasti u zaljubljenost, pa u novu ljubav, lijepu, zanimljivu, bez tajni.

Posao: Pozitivne vibracije omogućit će vam da postignete kvalitetne rezultate ili da svoju kreativnost i efikasnost podignete na željeni nivo. Ipak, morate se nečega odreći da biste brže napredovali.

Zdravlje: Sve ste otporniji, ali i dalje jačajte imunitet. Uvedite u svoju svakodnevicu više kretanja, izađite na čist zrak, pravilno se hranite.

 

Vodolija

Ljubav: Stabilnost vaše veze neće biti ničim ugorožena. Naprotiv, sve kreće još ljepšim smjerom. Postoji mogućnost da uđete u zajednički posao sa životnim partnerom, što bi bio bonus, u svakom smislu. Ako ste slobodni, upoznat ćete više nego zanimljivu, neobičnu osobu čvrstih životnih principa. Skupa ćete otkriti do sada nedoživljeno u ljubavi.

Posao: Osjećaj koji će vas pratiti kroz cijelu godinu bit će potreba za promjenom. Imate priliku da radite više poslova istovremeno, a bit ćete  izuzetno snalažljivi i pronicljivi, znat ćete se postaviti u svakoj situaciji.

Zdravlje: Više kretanja i šetnje na čistom zraku, izvrsna su preventiva. Dobra kondicija i šarm upotpunjavaju vaš sjajan zdravstveni status.

 

Ribe

Ljubav: Generalno, vaš ljubavni status bit će više nego dobar. Zamka će se kriti u vašim očekivanjima i htijenjima. Od voljene osobe tražit ćete  stalnu pažnju, nježnost i razumijevanje. Srećom, sve to i mnogo više ćete i dobiti. Ako ste sami, dolazi vrijeme sreće i postojanosti. Upoznat ćete osobu s kojom imate mnogo dodirnih tačaka i sličnih interesovanja.

Posao: Pažljivije planirajte vrijeme i obaveze, pa ćete dobiti više nego što se nadate. Ne trošite dragocjenu energiju na krive poslove ili ljude. U drugom dijelu godine smiješi vam se napredovanje na svim poljima.

Zdravlje: Gotovo sve će biti prema vašim željama. Sjajno ćete se osjećati, biti više nego zadovoljni, ali i plijeniti kondicijom i vanjskim izgledom.

 

Priredila: Hedija Mehmedić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti