Ova frizura idealna je za dame iznad 50, a nije joj odoljela ni prelijepa Monica Bellucci

Piše: Redakcija
Ako želite ući u novu godinu s novim lookom, a niste još spremni za ultra popularni bob, postoji chic rješenje koje će oduševiti i dame zrelije dobi koje se ne žele odreći dužine

Vrijeme je za nešto novo? Monica Bellucci, talijanska glumica neprolazne ljepote, isprobala je trend clavicut, svojevrstan produljeni bob duljine, kako mu samo ime kaže, negdje do ključne kosti.

Riječ je o frizuri koja u trenu daje dojam većeg volumena i bujnosti, a ne morate se odreći dužine ako se npr. zaželite punđe ili repa.

Bitno je da je kosa ošišana u slojevima, no ne previše, a možete je stilizirati i modernim ‘zavjesa’ šiškama ili razdjeljkom po sredini ili sa strane.

Clavicut je savršen izbor upravo za dame zrelije dobi kako bi se postigao dojam bujnosti jer u ovoj dobi kosa postaje sve više isušena, gubi gustoću i sve je teža za oblikovanje, pa dužina ispod ramena često nije najbolja opcija.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti