Pete Davidson u novom videu rekao da će naučiti bosanski jezik, Miley Cyrus odgovorila: ‘Ja ga znam’

Piše: Z.T.

Američki komičar Pete Davidson (28) snimio je video novogodišnjih odluka u kojem se pojavljuje i poznata američka pjevačica Miley Cyrus (29).

U šaljivom videu Pete prolazi kroz svoje novogodišnje odluke i shvata da nema smisla praviti spisak kad ionako neće ništa ispuniti. Tokom videa, komičar je nabrajao šta sve želi uraditi u Novoj 2022. godini, a između ostalog, odlučio je da nauči i jedan strani jezik. Njegov odabir je bio, ni manje ni više – bosanski.

Na Peteovu izjavu, Miley Cyrus je otpjevala jednu rečenicu na bosanskom koju je naučila za potrebe snimanja videa, a ona glasi: “Znam bosanski”.

Jedan korisnik je napisao da je kao Bosanac pomalo uvrijeđen Peteovim komentarom, ali Miley ga je potpuno spasila.

Video je ubrzo postao veliki hit i u Bosni i Hercegovini, a na društvenim mrežama već kruže meme-ovi gdje se pojavljuju Pete i Miley.

Da li sa ovim ima veze i trenutno svjetski hit “Helikopter” bh. pjevača Fazlije, ostaje samo da nagađamo, ali ono što je sigurno jeste da je komični video uradio odličnu stvar za promociju BiH.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti