Roditelji iz vrtića otkrili kakvi su Harry i Meghan, te kako su djeca prihvatila Archija

Piše: Redakcija

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa žive u 14 miliona vrijednoj vili u Montecitu u Kaliforniji, a Archieja redovno vode u vrtić u kojem njegovi vršnjaci ni ne znaju da je član kraljevske porodice, tvrde roditelji druge djece.

U vrtiću uče i španski jezik, muziku, ples, glumu, te informatiku, ali imaju i neke ne tako tradicionalne ‘predmete’ poput emocionalne pismenosti i kako biti ljubazan.

Roditelj jednog djeteta iz Archiejeve grupe rekao je za Mirror: ‘Harry često dovodi Archieja u školu i dolazi po njega. Čini se kao jako dobar tata. Svi su roditelji opušteni oko Harryja i Meghan, niko ne diže buku oko toga. A što se druge djece tiče, Archie je jedan od njih. Ne znaju da mu je tata član kraljevske porodice i vjerovatno im to ne bi ni bilo važno, osim da je Meghan baš Disneyjeva princeza.’

Vrtić je strukturiran u malim grupama, a djeca uče i očuvanju okoliša. Imaju velik vrt pun slavuja, voćki, raznih biljaka, leptira, pčela i djece koja pomažu sve to održavati na životu. O preseljenju iz vile Harry i Meghan navodno još razmišljaju jer im se ne sviđa previše lokacija.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti